maandag 5 december 2011

My creations from Tim Holtz Tags


Tag 3:
Die was wat denken om het tot een goed einde te krijgen.
Verticale tekst is geëmbost met een Sizzix folder en dan voorzichtig met een distress kussen de bovenliggende tekst gekleurd.  De donker rode boord is geschilderd met een glam.


Tag 4:
Achtergrond gekleur met distress inkt (tumbled glas en weathered wood) op craft sheet en met water besprenkelt.  Daarna swirls gestempeld aan de rechter zijde met witte inkt.  Ijskristallen in de linker bovenhoek met weahtered wood.  Ijsster rechts boven is een canvasje van prima.  Sneeuwman is een chipboard van Basicgrey.  Knoopjes en lint uit eigen voorraad.

Tag 5:
Jammer genoeg had ik het materiaal niet om met reflection words te werken.
Dus heb ik een laag glam gelegd en daarop met witte inkt erop gestempeld.  Moet wel zeggen dat zal waarschijnlijk niet de beste methode zijn wat het droogt niet.  De verf  is niet toelaatbaar voor waterbasis inkten vrees ik.  Maar soit.
Dan een cirkel uitgestanst en bewerkt met wat blaadjes.

Tag 7:
Achtergrond is terug gekleurd met Distress inkt op craft sheet.  Achtergrond wat gebroken met ijssterren.  Blaadjes en vogel uitgestanst.  Merry Christmas is een stempel van Graphic 45.  Parels zijn nog van een vorige furie van juweeltjes te maken en lint uit eigen voorraad.

Tag 1:
Geëmbost met sizzix sterren folder bestrooid met Holograpghic embosing poeder en verwarmd met heat tool.  De randen bewerkt met distress inkt weathered wood en vintage photo. Verschillende blaadjes uitgestanst en wat geschuurd en wat bewerkt met inkt.  Tag gemaakt met achtergrond stempel erop gezet met een brad.  Afgewerkt met een sneeuwman van Kars.  Lint uit eigen voorraad.

Tag 2:
Paper van Echo Park.  Doordat ik nog een berg materialen niet heb van Timmeke heb ik me moeten behelpen met het witte colorbox inktkussen om m'n achtergrond te verdoezelen.  De randjes distressed met het tool en bewerkt met vintage photo.  Heb zelf een Hulst stempel op de print gezet en wat ingekleurd.  Boordje onderaan is gemaakt met de spellbinders edgeabilities en dan geëmbost met goud wat afgeschuurd en bewerkt met vintage photo.  Doordat er heel wat gaatjes in waren heb ik de achtergrond wat kleure gegeven met een glam (Be Positive).  Het hertje is van Prima een resistant canvas bewerkt met gathered twigs.  Heb er wel een oogje opgezet en een lintje uit eigen collectie rond gedaan.  Op de zijkant van de tag staat een kersttekstempel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten