vrijdag 8 maart 2013

Crazy for Cas onderging een gedaante verandering....

De blog heette voorheen mi cas su cas maar verandert nu van naam naar CRAZY FOR CAS.


Ze hebben echt telkens weer een hele leuke uitdaging om een mooi maar simpel kaartje te maken.

Ik ben nog niet zo lang volger maar wel een Grootte fan geworden.  Waarom ons altijd suf zoeken, kan simpel ook en is dikwijls veel mooier.
daar staat CAS dus voor: Clean And Simple
moeten we met z'n allen veel meer doen!

Wat gaat er veranderen? 

Wel allereerst de naam, vanaf nu gaan we door blogland onder de naam Crazy for CAS. Maar dat had je natuurlijk al gezien. 
We gaan nu elke 2 weken een challenge on-line zetten en we gaan ons blog in het Engels schrijven om zo ook toegankelijk te zijn voor deelnemers uit de hele wereld. De lay-out van ons blog verandert een beetje. Verder gaan we alleen nog een prijs uitreiken voor de nummer 1 van de top 3. De top 3 blijft gewoon. En natuurlijk blijven wij als design team om leuke challenges te bedenken en uit te werken voor jullie.

Daarom doen ze deze keer geen gewone challenge maar vragen ze om verder het nieuws te delen over hun verandering dus:

Wat moet je doen?
Heel simpel. Plaats het nieuwe logo op je blog (de oude mag je verwijderen) en maak een nieuw bericht aan waarin je op een hele leuke manier de mensen die jouw blog bezoeken laat weten dat wij gaan veranderen en nog leuker worden. Plaats daarna de link naar dat bericht hieronder bij de Mr. Linky en wie weet win jij die fantastische prijs.


Dus deel het nieuws verder en vul je naam in bij mr linky op hun site en maak kans op die fantastische prijs...

Happy Crafting
Isabelle

1 opmerking: