vrijdag 10 maart 2017

Hello

Just say Hello!!!

Om een beetje meer wat passe partout kaartjes te hebben, heb ik me bezig gehouden om  het een en ander te creëren met de leuke Die van Lawn fawn, scripty Hello + die van Hero Arts.

De bovenste twee kaartjes werden met die van Hero Arts gemaakt.
Het bruine kaartje heeft een blauw paneeltje met handgeschept papier ( van bij Elke ) waarop ik een achtergrond stempel zette met versamark en emboste met clear poeder.
Leuk effect he.

Het ander kaartje is eerst gestempeld en dan een mini strookje van tussen door gesneden, paneeltjes gemonteerd op witte craft mousse en de achtergrond voorzien van een zilveren boordje.
Stempel van Hero arts, bijhoorend bij de Die.  Inkt is de Pink to Red Ombré Ink.
Gewoon lief zullen we maar zeggen.
Het kaartje met de grote vlinder was er eentje om restjes op te werken, die we meestal heel lang moeten opsparen he, lol.
Alle strookjes op een paneeltje gekleeft en dan de grote vlinder eruit gestanst.  Die dan gestempeld met versamark, geembost met clear poeder en dan erover gaan met perfect pearls, en je hebt een heel leuk, metalic effect.

De andere kaart is ook een hele toffe techniek.
Voor de Hello/Happy ging ik als volgt te werk;
Je neemt een stuk aquarel papier en je zet in stroken kleuren op je papier.  Je blend ze een klein beetje met water dat ze in elkaar vloeien.  Dan zet je er een een achtergrond stempel over met versamark en embost met clear poeder.  Dan neem je een penseel met proper water en je neemt kleur of.  Zo komt de achtergrond die onder de embossing poeder zit tot z'n recht!  Vanuit dat paneelt stanste ik dan de woordjes Hello uit en ik herhaalde de achtergrond nog eens puur op de kaart.


Dank u wel om langs te komen
tot de volgende keer

Isabelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten